FC-Lingewaal logo

De oprichters van FC Lingewaal hebben een ambitieus plan aangekondigd: ze willen van FC Lingewaal een jaarlijks terugkerend evenement maken waarbij de beste spelers van Lingewaal uitkomen tegen een team uit de Ere of eerstedivisie.

Het idee achter dit initiatief is om het voetbal in de regio Lingewaal een extra impuls te geven. De oprichters zijn ervan overtuigd dat er genoeg talent rondloopt in de gemeente en dat het tijd is om dat talent op de kaart te zetten. Met FC Lingewaal willen ze de jonge spelers een extra stimulans geven om zich te ontwikkelen en te laten zien wat ze kunnen.

Het plan is om het evenement elk jaar op een andere locatie in Lingewaal te organiseren. De beste spelers van de Lingewaalse clubs zullen dan uitkomen voor FC Lingewaal en het opnemen tegen een voetbalteam uit de Ere ef eerstedivisie. De oprichters zijn al druk bezig met het regelen van sponsoren en het vinden van een geschikt team om tegen te spelen.

“Met FC Lingewaal willen ze laten zien wat voor talent er in de gemeente rondloopt en willen we het voetbal hier naar een hoger niveau tillen”, aldus een van de oprichters. “Het is geweldig dat we nu de mogelijkheid hebben om een evenement te organiseren waarbij de beste spelers uit Lingewaal het opnemen tegen een top team. Hiermee hopen we niet alleen het voetbal te stimuleren, maar ook de Lingewaalse gemeenschap te verenigen.”

Het evenement zal jaarlijks naar verwachting plaatsvinden in de zomer ven de oprichters zijn ervan overtuigd dat het een groot succes zal worden. “We hebben er alle vertrouwen in dat FC Lingewaal zal uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement dat iedereen in de gemeente zal verbinden en inspireren”, aldus een van de oprichters.

Ter ere van dit initiatief heb ik een logo gemaakt in 2014 voor FC Lingewaal, dat vanaf dat moment zal fungeren als symbool voor de gemeenschappelijke inzet van de Lingewaalse voetbalclubs om het voetbal in de regio te stimuleren en de gemeenschap te verenigen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *