Heracles Almelo

Tijdens de recente wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Utrecht, die eindigde in een 4-1 overwinning voor de thuisclub, was ik aanwezig in het uitvak. Bij binnenkomst werden we verwelkomd met gratis thee, koffie en broodjes, wat een zeer aangename verrassing was. Naast deze gratis versnaperingen was het ook mogelijk om broodjes frikadel en bier te bestellen, wat ons nog meer opties bood om de honger en dorst te stillen.

De kwaliteit van het bier was goed en de koffie was ook prima te drinken. De prijzen waren redelijk, wat het nog aantrekkelijker maakte om iets te bestellen. Maar het meest opvallende aan de catering bij Heracles Almelo was de gastvrijheid. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam, wat zorgde voor een positieve sfeer in het uitvak. Dit was een enorm pluspunt en iets dat je niet vaak of nergens anders in een uitvak tegenkomt.

Al met al was ik zeer tevreden over de catering bij Heracles Almelo. De combinatie van gratis thee, koffie en broodjes, de goede smaak van het bier en de vriendelijkheid van het personeel zorgden voor een zeer positieve ervaring. Ik zou zeker aanraden om de catering bij Heracles Almelo uit te proberen tijdens je volgende wedstrijdbezoek.

wel jammer van de uitslag 😉

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *