Sparta Rotterdam Catering

Onlangs was ik bij een wedstrijd van mijn favoriete voetbalclub, FC Utrecht, tegen Sparta. Tijdens deze wedstrijd heb ik de catering bij Sparta kunnen uitproberen. Ik moet zeggen dat het allemaal goed te doen was. Het enige wat je hoeft te doen is het trapje af bij het uitvak en je bent meteen bij de catering.

De prijzen waren gemiddeld en het eten en drinken waren gewoon naar behoren. Er was genoeg keuze, van broodjes en diverse drankjes. Ik heb zelf een broodje kroket en een biertje besteld en ik moet zeggen dat het prima smaakte. Niks bijzonders, maar gewoon goed en het vulde mijn maag voor de rest van de wedstrijd.

Al met al was ik tevreden over de catering bij Sparta. Het was gemakkelijk bereikbaar, de prijzen waren gemiddeld en het eten en drinken waren gewoon goed. Het was een fijne ervaring om tussen het juichen door even te kunnen genieten van een hapje en een drankje. Ik zou het zeker aanraden aan andere voetbalfans die een wedstrijd bij Sparta bezoeken.

Facebook Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *