1.1 miljoen views

We zijn verheugd om te delen dat een van onze YouTube-video’s, die het populaire nummer “Sweet Caroline” van Neil Diamond combineert met de beste supportersbeelden uit stadions, in december 2021 meer dan 1,1 miljoen keer is bekeken op het kanaal van Derdehelft.

Als sportfans weten we dat er niets boven de sfeer in een vol stadion gaat. De krachtige emoties en energie van supporters kunnen een wedstrijd naar een hoger niveau tillen en spelers aanmoedigen om boven zichzelf uit te stijgen. Het was onze missie om deze sfeer vast te leggen en te delen met een breder publiek.

Onze video is samengesteld uit de meest opwindende en indrukwekkende supportersbeelden van stadions over de hele wereld, gecombineerd met het iconische nummer van Neil Diamond. Het resultaat is een epische mix van emoties, sfeer en enthousiasme die de ware kracht van sport laat zien.

We willen onze dank uitspreken aan alle supporters die hebben bijgedragen aan deze video en aan iedereen die de video heeft bekeken en gedeeld. We blijven ons inzetten om de beste sportmomenten vast te leggen en te delen met de wereld.

Bekijk onze video op het YouTube-kanaal van Derdehelft en laat ons weten wat u ervan vindt!

Facebook Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *