ASCII-kunst Star Wars-film

In 2012 maakt ik deze scherm opnemen van een telnet commando : telnet towel.blinkenlights.nl” dit is een opdracht is die wordt gebruikt om verbinding te maken met een telnet-server die een ASCII-kunstversie van de Star Wars-film streamt. Wanneer u de opdracht uitvoert, maakt uw terminal verbinding met de server en begint de film te streamen als ASCII-kunst in het terminalvenster.

Zie mijn filmpje voor het resultaat

De opdracht “telnet towel.blinkenlights.nl” maakt verbinding met een server die een ASCII-kunstversie van de Star Wars-film streamt met behulp van het Telnet-protocol. Het Telnet-protocol is een protocol dat wordt gebruikt voor externe toegang tot computersystemen, waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met een server en ermee kunnen communiceren via een opdrachtregelinterface.

In dit geval, wanneer u de opdracht uitvoert, zal uw apparaat een Telnet-verbinding tot stand brengen met de server op “towel.blinkenlights.nl” en de ASCII-kunstversie van de Star Wars-film ontvangen. De ASCII-kunst wordt gemaakt door verschillende tekens en symbolen weer te geven in een specifiek patroon dat een visuele weergave van elke scène creëert.

De server verzendt de ASCII-kunstframes in een continue stroom, zodat uw terminalvenster de film kan weergeven naarmate deze vordert. De ASCII-kunstversie van de film is een leuke en creatieve manier om Star Wars te kijken, en het is een geweldige demonstratie van de veelzijdigheid en creativiteit van ASCII-kunst.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *