Spandoek Feyenoord

Feyenoord-supporters hebben een indrukwekkend spandoek gemaakt voor de wedstrijd tegen FC Utrecht op zondag 3 september 2023. Het spandoek, dat een oppervlakte had van 680 vierkante meter en bedekt was met vele liters verf, werd over het uitvak gelegd om de rivalen te intimideren. Het spandoek toonde een afbeelding van een zeeman”.

Naast dit fraaie spandoek konden de supporters uit Rotterdam ook genieten van een ruime overwinning van hun club, die met 1-5 won in de Galgenwaard.

Een spandoek maken is een leuke manier om een boodschap over te brengen, wij van derdehelft zien dit soort acties graag in stadions en niet van die gedrukte spandoeken, complimenten aan de mensen die deze hebben gemaakt.

Facebook Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *