Stadion song / supporters · augustus 10, 2022

PSV tegen AS Monaco wat een feest

Vandaag waren we te gast bij PSV Eindhoven tegen AS Monaco FC. Een wedstrijd voor een plaats in de voorronde van de Champions League. Na dat PSV uit gelijk had gespeelt moest er gewonnen worden. De spanning was dan om te snijden bij de 35.000 supporters in het uitverkochte Stadion. Want mocht PSV het het hooftoernooi bereiken dan zou het slordige 35 miljoen euro kunnen bij schrijven en dat is een hoop geld voor deze club met een begroting van 85 Miljoen .

De wedstrijd was slecht , spanning stond er flink op maar ondanks alles heeft PSV heeft een flinke stap gezet na de Champions League. AS Monaco was dinsdagavond wel een klasse beter dan PSV. De thuis club was slordig kreeg weinig grip op de wedstrijd en Monaco raakte nog twee keer de paal.
Maar met veel doorzetting vermogen, niet opgeven en hoop inzet het lukte de ploeg van Ruud van Nistelrooijin in de verlening PSV na de winst te schieten waarna het feest losbarsten in Eindhoven.

Parkeren : in de wijk, duurde langt voor we na de wedstrijd de wijk uitwaren. Wel lekker dichtbij zo 10 minuten lopen naar het stadion.

Catering : Was slecht, viel tegen we zaten vak UU catering drank ging vrij snel maar een broodje frikandel of kroket was een drama, erg duur, lange rij , ze hadden een tang om de kroket te pakken maar die waren zo zacht dat die kapot geknepen werden met de tang dus deden ze het met hun handen. Koffie apparaat was defect.

Sfeer : Denk dat deze avond uniek was, maar wat een top sfeer.

Geluid : Stadion speaker en muziek prima te verstaan.

Toegang : We werden niet gefouilleerd kaartje scannen en doorlopen liep soepel. Ook de ingang waar we moesten zijn stonden goed aangegeven.

Stadion : Ziet er netjes uit waar wij zaten. Prima plekken wel jammer dat vanuit vak UU je nog een paal hebt waar je tegen aan kijkt maar deze was niet hinderend 

Het was een geslaagd bezoekje aan PSV waar we graag nog eens te gast zijn.
Wilco den Besten
Stadionbezoek