Amsterdam / Er op Uit / Horeca / Museum · augustus 14, 2022

Bezoek aan Heineken

Vandaag hebben we een leuke rondleiding gemaakt door de oude brouwerij van Heineken. In 1988 was de vraag naar Heineken bier zo groot, dat de brouwerij in 1988 moest sluiten. Heineken heeft de brouwerij in Amsterdam helemaal omgebouwd tot een museum dat helemaal in het teken staat van Heineken bier. Hedendaags kunnen bezoekers uit de hele wereld beleven hoe het Heineken bier gemaakt word en is verbeterd tot het product wat er nu is. Deze rondleiding was uiteraard zeer commercieel, maar ook leerzaam en leuk. Al had ik wel iets meer verwacht van het hele proces van het land tot in de fles. Voor deze rondleiding moet je wel Engels kunnen want alles is in het Engels.  De zelfstandige tour duurde circa 1,5 uur. Aan het eind van de tour kon je genieten van twee  heerlijke Heineken biertjes.

Stadhouderskade 78 1072 AE Amsterdam

Bezoekers aan deze pagina van de website
  • Visits Today: 218
  • Total Visits: 8620
  • Total Visitors: 3
  • Total Countries: 668