Stadion song / supporters · augustus 18, 2022

2011 PSV- Rangers

11 jaar geleden speelde PSV thuis tegen Rangers. De Rangers supporters zongen 90 minuten lang tijdens de wedstrijd.  Helaas zat het stadion aan PSV kant half vol.  Samen met mijn vader heb ik deze wedstrijd bekeken. Komende week word deze weer gespeelt maar helaas nu zal die uit verkocht zijn en zal ik deze wedstrijd samen met mijn vader vanaf de bank aanschouwen.

Maar de sfeer van toen was geweldig. Veel plezier met dit korte filmpje wat ik toen de tijd heb gemaakt met een oude nokia telefoon van het uit vak.

 

Mocht je denken wat zingen ze nu. 

That I might see before I die The Antrim glen and the hills of County Down And I’ll see again the lights of home I am a Loyal Ulster man They say this day that I must hang Cause I fought the IRA They say that I must pay Well they say this day that I must hang. altogether for the ycv So build my gallows build them high That I might see before I die The Antrim glen and the hills of County Down And I’ll see again the lights of home

iemand tips voor kaarten reageer even op dit bericht of stuur een mail naar me
Wilco den Besten
Derdehelft.nl
  • Visits Today: 264
  • Total Visits: 8668
  • Total Visitors: 3
  • Total Countries: 668