Over ons

Derdehelft.nl is officiële geregistreerd op 15/05/2005 door W den Besten. De eerste jaren werd deze naam gebruikt als url voor de website van Heukelum 3 het vrienden team van www.vvheukelum.nl Na vele jaren is dit team gestopt en de website op een laag pitje komen te staan.

Op dit moment gebruik ik Derdehelft.nl als soort verslag van evenementen en dagjes uit die ik heb ondernomen of wel een soort eropuit blog. Naast de URL www.Derdehelft.nl ook een Youtube kanaal, Twitter, Instagram en facebook met de naam Derdehelft en maak ik af en toe een leuk filmpje, poster en schrijven af en toe een blog welke ik dan via het YouTube kanaal en deze website de wereld toon

Het Logo
Het logo wat ik gebruik staat voor gezelligheid, ik heb hier dan ook diverse items in verwerkt als een reuzenrad, een achtbaan, voetbal , surf boarden, vliegtuigen en bier.


Verkoop domain naam
Vaak hebben we de vraag gekregen deze domain naam te verkopen, maar een echt serieus bod is er nog nooit gekomen. Men bleef hangen bij de €2000,- en dat is te laag.

Ik wens u veel kijk plezier op mijn website www.derdehelft.nl

met vriendelijke groet,
Wilco den Besten