Welkom bij de Derdehelft gemeenschap.

Welkom bij Derdehelft.nl, de thuisbasis voor alle sportliefhebbers die de gezelligheid rondom het sportveld waarderen. Of je nu een voetbalfanaat bent of een waterpolo-enthousiasteling, hier vind je alles wat je nodig hebt om de derdehelft van je favoriete sport te vieren.

Bij Derdehelft.nl draait alles om de momenten die we samen delen na de wedstrijd. Het is een plek waar we de overwinningen vieren, de nederlagen verwerken en vooral genieten van het samenzijn met teamgenoten en supporters.

Maar dat is niet alles! Naast het delen van deze prachtige momenten, biedt Derdehelft.nl ook een platform voor leuke en soms onzinnige blogs. Van hilarische anekdotes tot inspirerende verhalen, onze blogs zijn er om je te entertainen en misschien zelfs een beetje te inspireren.

Dus of je nu op zoek bent naar een plek om de laatste wedstrijd te bespreken, of gewoon wilt lachen om een grappige blog, Derdehelft.nl heeft het allemaal. Dus trek je favoriete teamshirt aan, pak een biertje of fris en sluit je aan bij de Derdehelft.nl gemeenschap. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Een geslaagde derdehelft draait niet om alcohol, maar om het samenzijn met vrienden en teamgenoten

Het is belangrijk om altijd verantwoordelijk om te gaan met alcohol, vooral als je nog moet rijden. Alcohol en verkeer zijn geen goede combinatie en kunnen leiden tot gevaarlijke situaties. Zorg daarom altijd voor een BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder) die nuchter blijft en veilig naar huis kan rijden.